Microcement & Epoxy gulv

pensel

Jeg tilbyder:

Microcement

Microcement er en både praktisk og moderne løsning til dig, der ønsker et råt look på gulvet, væggen eller noget helt tredje. Der er mange fordele ved microcement. Det er bl.a. en fordel, at det er fugefrit, hvilket gør det nemmere at rengøre og vedligeholde. Spilder du noget, behøver du derfor ikke skrubbe løs i en fuge for at sikre dig mod efterfølgende gener.

Microcement er attraktivt på arbejdspladser, i køkkener, på badeværelser m.m. Som udgangspunkt er microcement gråt, men du kan selv vælge nuancen heraf.

Som din lokale ekspert på området, står jeg naturligvis klar til at rådgive dig, så du får lige præcis dén løsning, der passer til dig. 

Epoxy gulv

Ønsker du at holde dine overflader pæne i mange år frem, er epoxy behandling måske den rette løsning for dig. Epoxy behandling er en måde at sikre overlader på f.eks. stål- og betonemner. Du kan bl.a. få behandlingen på dit betongulv. Det giver både en pæn finish og sikrer dit betongulv.

Jeg er eksperter på området, og jeg udfører med glæde en epoxy behandling for dig. Jeg står ligeledes klar med kompetent vejledning i din beslutningsproces, så du er helt sikker på at vælge den rette løsning for dig.

Interesseret i et gratis tilbud?

Udfyld formularen og jeg vender tilbage inden for 24 timer med et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vil du ringes op?

​​​Hvis du ønsker at tale med mig om samarbejde om et projekt, eller hvis du ønsker at høre mere om hvordan jeg kan hjælpe, så lad mig ringe til dig.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Malermester Mads Franklin

Plantagen 16

5600 Faaborg​

CVR: 41658347

Kontakt os

Jeg er medlem af:

danskemalermester